Main menu: Sortiment | Ingredienser | Återförsäljare | Problemhy | Miljö | Press

Tillbaka till första sidan

Färg

Färg 20 ml är samlingsnamnet på våra Rouge/Solpuder. Färg använder du för att sätta färg och för att framhäva partier. Om du använder en ljusare skugga kan du lägga på kindbenet och arbeta utåt uppåt. Med mörkare skugga kan du lägga något nedanför kindbenet för att ge en skuggeffekt.

Användning: Börja med att skaka burken försiktigt med locket på och slå den lätt mot handflatan. Ta ut en liten mängd på locket och arbeta in pudret i rougeborsten genom att cirkla den i locket. Slå av borsten och applicera på kinden, jobba uppåt – utåt. Tänk på att det blir lätt för mycket i början eftersom produkten är så koncentrerad. Avsluta med en trea för att ge hela ansiktet och fin ton. Vi erbjuder Färg i 20 ml burkar som underlättar så att du kan arbeta in färgen i borsten.


Nyponros

Nyponros

Ett rouge för alla! Alltid! 4 gr. Ett underbart rouge som ger ditt ansikte ett lyft och en lätt skimrande rosa ton på kinderna. Passar till de allra flesta både på dagen och på kvällen.

Matt Gammelrosa

Matt Gammelrosa

En fantastiskt rouge för dig som vill ha en matt sminkning med en klädsam färg på kinderna. Denna gammelrosa rouge ger dig det du önskar, du kan lätt reglera nyansen med mängden pulver som du applicerar.

Korall

Korall

Låt våren och sommaren komma in i ditt liv och matcha årets modefärg med detta rouge. En matt färg som ger ett fräscht utseende. Passar också bra som ögonskugga eller läppfärg i ditt lipgloss.

Persika

Persika

En djupt persikofärgad matt rouge som ger dig en varm och naturlig färg på kinderna. Mkt snygg på dig som är rödlätt.

Solglöd

Solglöd

Tänk dig att du sitter på en klippa vid havet och ett underbart lyster speglar sig på kinderna - precis så ser denna färg ut. Ett underbart rouge som ger ditt ansikte ett lyft och en lätt skimrande varm ton på kinderna.

Go Vintage

Go Vintage

Ett tillfälligt besök som blev en omtyckt ordinarie produkt. En vintageinspirerad rouge för dig som vill ha en matt sminkning med en mörkare röd färg på kinderna - eller läpparna.

Mocka

Mocka

Vår nyaste färg. Många make-up artister har efterfrågat en produkt att lägga skuggor i ansiktet med. Därför finns nu Mocka! De som har förhandstestat den är mycket nöjd med den.

Mocka är en kall, mörkare brun Färg som är matt och som passar om du vill göra skuggor. Eller ha på ögonen. Eller på ögonbrynen för de som vill ha en ljusare nyans på brynen. Eftersom den är så användbar kommer den att finnas både som i burk i Färgavdelningen och i en liten burk i ögonskuggsavdelningen.

Varmrosa

Varm Rosa

Denna diskreta rouge ger dig en varm rosa hudton till dina kinder som ser naturlig ut. Matt. Bra för dig som är rädd att det ska bli för mycket.

Solkysst

Solkysst

Ett ljust solpuder som ger dig ett naturligt solkysst utseende. Passar bra som naturligt rouge för dig med blek hy och/eller som highlighter till alla ansikten. Passar även bra som ögonskugga.

Solpuder

Solpuder

Ett underbart mellanfärgat solpuder med skimmer i som ger ditt ansikte ett naturligt solbränd ton. Passar bra som rouge eller för att göra skuggor med.

Matt Solpuder

Matt Solpuder

Ett underbart mörkare matt solpuder som ger ditt ansikte ett naturligt solbränd ton. Passar bra som rouge eller för att göra skuggor med.

Solbran

Solbränd

Ett mörkare solpuder med skimmer som ger ditt ansikte ett naturligt solbränd ton. Passar bra som rouge eller för att göra skuggor med.

Solbran

Body Dust

Låt ditt dekolltage, nyckelben, armar, ben eller hår Glittra! Body Dust innehåller bara mica vilket ger din hud en slöja av glitter. Vill du ha mer kan du applicera direkt efter du haft på dig en kroppslotion, då binder krämen mer glitter.

Om c/o mineralsmink

Smink ska vara roligt, förskönande och göra nytta på huden! För att uppfylla detta skapade vi varumärket c/o mineralsmink som tar fram det vackra hos dig.

c/o mineralsmink är lätt att använda, helt utan kemikalier och ger flärd, läkning och skydd åt din hy.

Produkterna är registrerade hos Läkemedelsverket och självklart inte djurtestade.

Våra kunniga återförsäljare är ekologiska hudvårds-terapeuter, frisörer, butiker/webshoppar. Sortiment och prissättning kan variera.

Välkommen att uppleva skillnaden du också! Kontakta din återförsäljare eller direkt till Lena Engnell, c/o Lena, S Kyrkogatan 1B, 824 43 Hudiksvall via detta formulär.

Kontakta c/o mineralsmink

Välkommen att ställa frågor om vårt smink eller naturkosmetisk hudvård. Eller vill du bli återförsäljare av c/o mineralsminks produkter? Berätta lite om din verksamhet så kontaktar vi dig. Tack för ditt intresse.
Utan en korrekt angiven e-postadress kan vi inte besvara ditt brev.