Main menu: Sortiment | Ingredienser | Återförsäljare | Problemhy | Miljö | Press

Tillbaka till första sidan

Ekologisk Mascara - Den Lilla Svarta 7.5 ml - Vegansk och glutenfri

Efter år av tester och olika försök är äntligen är c/o mineralsminks ekologiska mascara här. Mascara var för mig det sista jag blev ren på, det är svårt att hitta en bra mascara som sitter.

Denna mascara smular inte, ger snabbt färg, klumpar sig inte, ger inte spindelben - vad mer kan man begära? Den har till och med både klarat av tårar både på dop och på begravning under testperioden! Den fick högsta betyg i Lenatestet och nu finns den ute på marknaden. Hoppas du tycker om den lika mycket som jag gör.

Den döptes till den lilla svarta eftersom den har ett snyggt svart hölje och är mindre (7,5 ml). Trots namnet finns den både i svart och brunt.

Glutenfri och vegansk: I och med den senaste receptuppdateringen är vår mascara numera glutenfri och vegansk eftersom bivaxet har tagits bort.

Användning: Applicera med zick-zack rörelser från fransroten och utåt. Vrid mascaran vid påfyllning, pumpa inte fram och tillbaka för då pumpar du in luft som gör att mascaran torkar. Använd inom 6 månader sedan du öppnat den.


c/o mineralsmink mascara

 

Mascara på rad

Om c/o mineralsmink

Smink ska vara roligt, förskönande och göra nytta på huden! För att uppfylla detta skapade vi varumärket c/o mineralsmink som tar fram det vackra hos dig.

c/o mineralsmink är lätt att använda, helt utan kemikalier och ger flärd, läkning och skydd åt din hy.

Produkterna är registrerade hos Läkemedelsverket och självklart inte djurtestade.

Våra kunniga återförsäljare är ekologiska hudvårds-terapeuter, frisörer, butiker/webshoppar. Sortiment och prissättning kan variera.

Välkommen att uppleva skillnaden du också! Kontakta din återförsäljare eller direkt till Lena Engnell, c/o Lena, S Kyrkogatan 1B, 824 43 Hudiksvall via detta formulär.

Kontakta c/o mineralsmink

Välkommen att ställa frågor om vårt smink eller naturkosmetisk hudvård. Eller vill du bli återförsäljare av c/o mineralsminks produkter? Berätta lite om din verksamhet så kontaktar vi dig. Tack för ditt intresse.
Utan en korrekt angiven e-postadress kan vi inte besvara ditt brev.