Main menu: Sortiment | Ingredienser | Återförsäljare | Problemhy | Miljö | Press

Tillbaka till första sidan

Låt oss presentera våra noga utvalda taklonborstar

Matt svart botten, brun borst med mörkbrun topp! Sååååå snygga och ofattbart mjuka! Våra borstar är 100% syntetiska, bra för dig som har känslig hy, är vegan eller bara vill känna en mjuk borste mot din hy när du sminkar dig.

Borstarna är gjorda av Taklon, en tillverkningsmetod som ger oss dessa fantastiska borstar som passar till mineralsmink.

Våra borstar tar upp och ger ifrån sig mineralsminket perfekt. De är osannolikt sammetsmjuka och att applicera mineralsminket känns som en smekning i ansiktet. Trots att de är så mjuka finns en fasthet som gör att sminket fördelas jämt. Dessutom delar alla våra borstar en viktig egenskap: de fäller inte! Klicka på borstarna för att se en större bild.


Kabuki använder du för att lägga på Bas. Den är lagom tät för att applicera mineralsminket och arbeta in det i huden utan att det blir kakigt. Kabukin är 7 cm hög varav 4 cm borst.

Det finns även en liten söt Minibuki, som bara är 4,5 cm - perfekt att ha med sig i den mindre väskan.

Stor Kabuki

Stor Kabuki - klicka för att stänga.

Stor rougeborste

Stor Rougeborste - klicka för att stänga.

Härligt stor rouge/puderborste för att applicera rouge eller Yta med. Lätt att svepa över hela ansiktet med denna mjuka borste.
Borsten är 18 cm varav 4,5 cm består av borst.

Liten rougeborste

Liten Rougeborste - klicka för att stänga.

En mindre borste att applicera rouge och/eller solpuder med. Den mindre borsten ger dig en bättre exakthet för vart du lägger rouget. 14 cm.


Dubbelpensel

Dubbelpensel - klicka för att stänga.

En praktisk pensel som har en ögonskuggs-pensel i ena änden och på den andra änden hittar du en platt rak pensel som du kan måla ögonbryn/förstärka franskanten med. 14 cm.Foundationpensel

Foundationpensel - klicka för att stänga.

En större borste för att applicera foundation och concealer på större ytor. Passar både till flytande och till torra mineralpuder. Du kan enkelt trycka in pudret med borsten. Vill du ha en flytande foundation kan du blanda vårt mineralsmink med din dagkräm. 15 cm varav "borsten" är 3,5 cm.

Ögonskuggspensel, större

Large All Over

(ej klickbar bild)

En bra ögonskuggsborste är förutsättningen för att lägga på ögonskugga på bästa vis. Vi har två modeller att välja mellan. Dessa tar upp ögonskuggan bra och du kan arbeta in skuggan på ögonlocket på ett mjukt sätt. Den större går det fortare med när du lägger skuggan. Vilken storlek du väljer är en smaksak. Båda är 14 cm, det är borstlängden som skiljer

Ögonskuggsborste, mindre

Small all Over

(ej klickbar bild)

Den mindre ögonskuggsborsten är tillräckligt liten för att kunna lägga en globlinje med samtidigt som den är stor nog att snabbt applicera vardagsskuggan på hela ögonlocket. 14 cm.


Större vinklad pensel

Angled Sculptor

(ej klickbar bild)

En mjukare lite större pensel som passa bra för att till exempel lägga Dölj över ett större område. Eller för att skulptera ditt ansikte med skuggor genom att använda olika nyanser av Bas. Penseln är 15 cm.

Smudger

Smudger - klicka för att stänga.

Nu kan du lätt lägga snygga ögonskuggor med markerade globlinjer. För att det ska bli bra och hållbart måste du sudda, sudda och åter sudda så inga skarpa kanter gör att ditt öga ser konstigt ut. Med denna borste arbetar du både snabbt och enkelt! 14,5 cm.

Linjepensel

Linjepensel - klicka för att stänga.

En rund tunn eyeliner/ögonbrynspensel - Applicera skugga i ögonfranskanten för en enkel make-up. Du kan blöta skuggan så får du en mer markerad eyeliner. 14,5 cm.

Snedskuren pensel

Snedskuren pensel - klicka för att stänga.

En snedskuren platt pensel att applicera din ögonskugga med. Används med fördel till att lägga färg på dina ögonbryn. Passar även bra att lägga en mörk skugga vid ögonfranskanten för att förstärka dina fransar. 13,5 cm.

Skötselråd: Tvätta din borste regelbundet. Skölj borsten försiktigt under rinnande ljummet vatten, vinkla borsten i 45 grader så att borsten pekar neråt för att undvika att få in vatten i fästet. Massera in naturkosmetiskt schampo i handen och massera in i borsten, skölj grundligt ur allt schampo.

Var noga med att det inte blir fuktigt inuti skarven mellan borste och skaft, då kan limmet släppa och några strån, eller hela borsten lossnar från skaftet.

Låt torka på en bordskant så att luft kan cirkulera. Borsten torkar på några timmar och du kan forma den enkelt med handen.

OBS! Föna aldrig en borste torr – den blir krullig av värmen!

Följer du dessa råd kommer du att ha glädje av dina borstar i åratal.

Om c/o mineralsmink

Smink ska vara roligt, förskönande och göra nytta på huden! För att uppfylla detta skapade vi varumärket c/o mineralsmink som tar fram det vackra hos dig.

c/o mineralsmink är lätt att använda, helt utan kemikalier och ger flärd, läkning och skydd åt din hy.

Produkterna är registrerade hos Läkemedelsverket och självklart inte djurtestade.

Våra kunniga återförsäljare är ekologiska hudvårds-terapeuter, frisörer, butiker/webshoppar. Sortiment och prissättning kan variera.

Välkommen att uppleva skillnaden du också! Kontakta din återförsäljare eller direkt till Lena Engnell, c/o Lena, S Kyrkogatan 1B, 824 43 Hudiksvall via detta formulär.

Kontakta c/o mineralsmink

Välkommen att ställa frågor om vårt smink eller naturkosmetisk hudvård. Eller vill du bli återförsäljare av c/o mineralsminks produkter? Berätta lite om din verksamhet så kontaktar vi dig. Tack för ditt intresse.
Utan en korrekt angiven e-postadress kan vi inte besvara ditt brev.